
Masala to pierwsza restauracja indyjska we Wrocławiu. Powstała z miłości do dobrego jedzenia i dzielenia się nim.
Restauracja na nowo odsłania sekrety kuchni wschodniej przez połączenie tradycyjnych receptur z Półwyspu Indyjskiego z gustami europejskimi. Nasi goście mają niepowtarzalną okazję odbycia kulinarnej przygody w najlepszym wydaniu.
Starannie zaaranżowanym wnętrzom Masali nieprzypadkowo patronują słonie. Są one symbolem szczęścia i powodzenia. Wierzymy, że dobra energia udzieli się także naszym Gościom.
Prawdziwie indyjskie potrawy są przygotowywane przez rodowitych kucharzy na Państwa oczach. Tradycyjne podpłomyki, mięsa i ryby są grillowane w piecu z węglem drzewnym a ser własnej produkcji to nasza specjalność. Piece Tandoor to jedyne takie piece w Polsce opalane węglem drzewnym, w których temperatura osiąga blisko 500st. Z dumą możemy stwierdzić, że kuchnia orientalna w naszym wykonaniu, to podróż po aromatach i kolorach Indii.
Zapraszamy do stołu.
